Кой ще подгрява STAMPIN’ GROUND

Билетите за концерта на Stampin’ Ground в София на 12.10, за който ви информирахме отдавна, са в продажба от другата седмица. Организаторите от HC Spirit ще пуснат 250 билета на цена 15 лева, която ще важи до края на септември. От 1-ви октомври до деня на концерта билетите ще са по 20 лева, а на място – 25.

Събитието ще открият три банди – Nebula (групата-наследник на Dan Koloff), Взрив (които за последните 10 години свириха в София едва веднъж) и гърците Eden Demise (те ще са заедно със Stampin’ Ground и на трите им балкански дати).

Stampin’ Ground се завърнаха със страшна сила тази пролет след 10-годишно отсъствие. Групата изглежда сякаш никога не е спирала да свири, а България ще е една от първите страни, където ще те ще представят и нов материал.

Концертът ще е в клуб 8 Ball (бул. „Александър Стамболийски“). Билети ще се продават в магазин 100 Beers (ул. „Златовръх“ 31), студио Anonymous Tattoo (ул. „6-ти Септември“ 33) и онлайн от hcspirit.com/store

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото