Концертите, които може да посетите на 27, 28 и 29 март в клуб „Адамс“

На 27.03 (четвъртък) младата рок банда Five-Nine отново ще посвири на живо. На сцената на клуба ще се качат Стефан Пиперков, Е. Тотева, Георги Велинов, Делян Зографски, Alex Frehley и Martin Georg. Талантливите музиканти ще изпълнят много авторски материал, но не е изключено да вмъкнат в репертоара си и някой кавър. Five-Nine обещават едно страхотно рок шоу с много настроение!
Начало: 21:00ч., вход: 5лв.

28.03. (петък) пък ще събере на сцената на бар-клуб „Адамс“ сърбите Marica с подгряващите българи от Lotza Haters, Never Prey и Cold in December. Marica е млад траш метъл проект създаден през юни миналата година от Marko Jocic в Ниш, Сърбия.
Пакета групи можете да получите срещу 5лв. от 21:00ч.

Съботната вечер на 29.03. можете да изкарате в компанията на родната група Elinor. Една страхотна трибют-вечер, посветена на една от най-ексцентричните банди – Rammstein! Партито в чест на световноизвестната и обичана от милиони фенове индъстриал метъл група, ще зарадва гостите с един необичаен трибют-концерт и изпълнения на живо.
Купонът е подкрепен от силната загрявка с група Zuum и техния специален трибют на Metallica.
Началото се дава в 21:00ч., а кувертът от 10лв. за вечерта включва и 5лв. консумация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото