Концертът на CUPOLA стартира с по-ранен час

Cupola album promoПоради преместването на концерта на Grave и Malevolent Creation за 15.11 (неделя) в A-Side на клуб „Mixtape 5″, лайвът по промоцията на втория студиен албум на Cupola„Pandaemonium“, ще стартира малко по-рано в същия ден. Вратите ще отворят в 18:30 ч., а самото шоу ще започне от 19:00 ч. с гостите Here And Now и LieVeil.

Очаквайте Cupola на сцената в 20:30 ч.

Освен това, феновете имат възможността да присъстват и на двата концерта едновременно чрез комбо-билет на цена от 40 лв., който дава неограничен достъп както до B-Side и промо-концерта на Cupola, така и до A-Side и шоуто на Grave и Malevolent Creation. Входът само за концерта на Cupola остава непроменен – 8 лв.

„Pandaemonium“ излиза официално утре, 12-ти ноември, като появата му ще бъде отбелязана със специално рилийз/лисънинг парти в столичния бар The Black Lodge от 21:00 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото