Концертът на AMENRA е тази седмица

Amenra Cover + date copyИдния четвъртък на 7 ноември в клуб *Mixtape 5* ще видим за първи път в България белгийският авангарден пост-метъл култ AMENRA. Към тях са включени и още 2 групи – E-L-R от Швейцария (post-rock, atmospheric metal) & YLVA (sludge) от Австралия.

Контрастите винаги са били на дълбоко в сърцето на музиката на AMENRA. Измъчваща тъмнина, която съществува успоредно с красотата на светлината, тежки и гръмотевични музикални тътени, които незабавно биват трансформирани в крехки и деликатни звукови тънкости. Песни, които поглъщат целия ни свят, a изведнъж започват да шептят в изолацията на собствената ни усамотена утроба. Много е трудно да се описва музиката на AMENRA, тъй като тя е изкуство извиращо директно от сърцата на участващите музиканти, които са способни да установяват връзка със слушателите си на едно адски дълбоко и първично ниво. Така както болката, скръбта и мимолетните моменти на радост произлизат директно от сърцето, те са реални. Бъдете сигурни, лайвовете им са нещо, което наистина е неповторимо – шумни, духовни и емоционални. Освен музиката, белгийците използват и атмосферични визуални ефекти, които допълнително се отразяват на цялостното изживяване по време на концертите им.

Събитието ще се проведе в голямата зала на клуба като записването и фотографирането на групите с професионални камери, както и използването на светкавици е абсолютно забранено.

 

Програмата за 7 ноември е следната:

19:30 – Отваряне на врати на клуб *Mixtape 5*

20:30 – YLVA /Австралия/

21:10 – E-L-R /Швейцаря/ 22:00 – AMENRA /Белгия/

23:30 – Oчакван край

 

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg, The Wrong Bar или в магазини На Тъмно. До 23:59 на 6 ноември билетите струват 35лв. От полунощ на 7.11, както и на място ще са по 40лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото