Концертът на Cinderella в София е потвърден

Вероятният концерт на Cinderella в България, за който писахме вече е и официално подтвърден от Most Of Evil:

Cinderella в София на 15 Юни 2011CINDERELLA с концерт в България!

Легендарната американска рок-група от Филаделфия ще свири за първи път в България на 15 Юни! CINDERELLA пристигат у нас в оригинален състав за единственото си шоу на Балканите като част от юбилейното им турне, по повод 25 години от създаването на групата.

Бандата нашумява в средата на 80-те години и бързо завладява сърцата на феновете като се превръща в един от символите на глем-рок вълната в световен мащаб. Със серия от мултиплатинени албуми и трайно присъствие на сцената, CINDERELLA дълго време са сред лидерите в този жанр. Свидетелство за това са многобройните им турнета пред пълни стадиони с групи като SCORPIONS, BON JOVI, POISON, както и участието им на най-грандиозния фестивал на 20-ти век MOSCOW MUSIC PEACE FESTIVAL, който ознаменува края на студената война и установяването на новото глобалното сътрудничество.

На концерта в София ще можем да се насладим на всички разбиващи и неумиращи хитове на CINDERELLA: ‘Nobody’s Fool’ , ‘Don’t Know What You Got (Till It’s Gone)’, ‘Gypsy Road’ , ‘Somebody Save Me’, ‘Heartbreak Station’, ‘Coming Home’ и много други.

Шоуто ще се състои в зала Христо Ботев в София от 20:00 ч.
Билетите тръгват в продажба от днес 25-ти Февруари в мрежата на EVENTIM на цени както следва:

Промоционална цена – 40 лв. – първите 500 бр.
Редовна продажба – 45 лв.
В деня на концерта – 50 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото