Концерт на RockSchool в „Маймунарника“

RockSchool“В RockSchool вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достига до повече хора. RockSchool е музикално училище, репетиционна и звукозаписно студио. С любов и вдъхновение помагаме на всички, които се обърнат към нас, да се развиват като музиканти”

Неразделна част от това са и RockSchool концертите, на които малки и големи се събират заедно да споделят приятелство и музика.

На 19.06 (неделя) в клуб „Маймунарника“, Борисова градина, ще се състои точно такъв концерт.

Начало: 18:30

Вход: БЕЗПЛАТЕН

Facebook събитие

Музиката е спътница в живота на всички. Тя допринася изключително много за психическото и физическото здраве на хората в едно общество. Именно музиката участва и в самото изграждане на обществото, чрез влиянието и върху културните ценности. В нашата страна имаме толкова много талантливи музиканти… Нека заедно ги окуражаваме и подкрепяме в развитието им. Елате на този RockSchool концерт и станете част от създаването и развитието на българската музикална сцена.

Сред бандите, които ще свирят на концерта са:

OVERHOOK
GRIMAZE
NEARVANA
THE CASE
VALLUM

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото