На 12 февруари в столичния клуб LIVE & LOUD ще се проведе концерт на група HOLOGRAPHIC HUMAN ELEMENT. Вратите отварят в 21:00ч, начало 22:00ч., вход – 8 лв.:Ето и малко информация за бандата:

HOLOGRAPHIC HUMAN ELEMENT е инструментална група, която изпълнява експериментални и съвременни класики, пропити с ню ейдж елементи и прогресив пост-рок.  Съществува от 2011-а година, но се представя пред публика от средата на 2013-а година. Само след четири спорадични появи на сцена, мениджърът на „The Ocean“ ги избира да подгряват концерта в „Dom Mladih“ в Сараево, a най-големият музикален портал в Босна и Херцеговина (muzickazona.ba) ги провъзгласява за „Най-обещаваща група за 2014-а“.
След повече от трийсет европейски концерта само през 2015 година, HOLOGRAPHIC HUMAN ELEMENT вече са в студио и завършват дебютния си албум „Philophobia“, в който Amy Denio (KULTUR SHOCK, THE TIPTONS SAX QUARTET) свири на акордеон в сингъла „She Got Lost In Paris“, а ремиксът и мастерингът са на Billy Gould (FAITH NO MORE).
С решение на международното жури на 48-ия китарен конкурс в Зайчар, Сърбия, HHE печелят първата награда измежду 218 групи. Освен това са номинирани за участие във фестивала „Евросоник-Ноордерслаг 2016“ от BHRadio1, националното радио на Босна и Херцеговина.

holographic-human-element-tour