Концерт на CANNIBAL CORPSE в София

CANNIBAL CORPSE - Poster   25.07.2015BGTSC представя концерта на death metal иконите CANNIBAL CORPSE, който ще се състои на 25 Юли, събота. в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа. Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последният им тринадесети албум озаглавен A Skeletal Domain. Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Билети се продават от днес в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
В момента и до 5 февруари (включително!) билетите са на цена от 35 лева, а от 6 февруари до деня на събитието 40 лева. При налични в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на съпорт и още подробности.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

cannibal corpse 2014 band photo 2

  1. #1 написан от анонимен (преди 6 години)

    малеее ше ви изкъртя сичките в погото!

  2. #2 написан от old school death (преди 6 години)
  3. #3 написан от Анонимен (преди 6 години)
  4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5. Коментари за тази публикация
В началото