Конкурс за тениска №11

10 years mh18 t-shirt2

Миналогодишната тениска – дизайн 1

Само след няколко месеца, които ще се изтърколят неусетно, ще чукнем 11 години (след още две години ще станем и тийнейджъри). Традиционно стартираме и конкурс, в който ще може да изпращате своите предложения за юбилейния дизайн тениска METAL HANGAR 18.

Правилата са прости, повтаряме ги, за да затвърдим наученото: бъдете креативни, пуснете твореца, затворен във вас на свобода.
Отпред трябва да има логото ни (линк, от който можете да си подберете) и по някакъв начин вписана 11-ката. Няма ограничение за големина. Ако решите може и гърб да сътворите. За предпочитане е едноцветния печат.

Ние от Metal Hangar 18 не се съмняваме, че много от вас отново ще опитат късмета си и ще се заемат със задачата да ни зарадват. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

10 years mh18 t-shirt 1

Миналогодишната тениска – дизайн 2

Имате един месец – до 23.08.2017, когато всички получени картинки ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни.
От 24.08 до 31.08 ще може да избирате от тях с „Харесване„.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 04.09 ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се, но не изцяло, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за единадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за всички концерти организирани от ICreative Events, с които ще отбележим рождения ден на Хангара.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото