Книгата на Nick Menza ще излезе през ноември

nickmenza

Дългоочакваната книга на Nick Menza: „Megalife: Nick Menza The Book“ ще бъде издадена на 4 ноември. Съавтора на книгата J. Marshall Craig е допълнил в нея събитията, предшестващи смъртта на музиканта, както и случилото се след това. Също така има планове да бъде направен концерт в памет на Nick Menza в Лос Анжелис, за да се съберат средства за неговите синове, а MEGADETH планират собствено благотворително шоу.

Майката на Menza е изразила „невероятната си благодарност за всичката показана любов и съболезнования от многобройните приятели и фенове на Nick“, добавяйки „ние сме толкова щастливи и радостни, че Dave Mustaine е решил да ни помогне да си спомним живота на Nick и оказва подкрепа на синовете му.“

На 23 юли Nick Menza щеше да навърши 52 години и в този ден в продажба е пусната колекция от негови художествени произведения под названието „Influx“. Това са произведения на абстрактното изкуство, създадени по нова технология на основата на ритъм. Тази технология позволява на барабанистите „да рисуват“ картини чрез ударите на палките си, използвайки ги подобно на четките за рисуване от художниците. Колекцията на Nick Menza се състои от три произведения и всяко от тях е било пуснато в тираж от 100 екземпляра. Картините, както и пълна информация за колекцията и създаването ѝ можете да намерите тук.

Както знаете музикалният свят изгуби Nick на 21 май. Съдебно-медицинската експертиза е установила като причина за смъртта хипертонично и атерокслеротично сърдечно-съдово заболяване.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото