Китаристът и барабанистът на EVOCATION напускат групата

Шведите Evocation са изправени пред промени в групата си. Барабаниста Janne Kenttäkumpu Bodén и китариста Vesa Kenttäkumpu са напуснали групата. Двамата музиканти обявиха, че няма да са част от групата след 2013г. Причините за това са че: „вече не разполагат с енергия и мотивация, а също и, че приоритетите им са се променили.“ Братята Kenttäkumpu са с групата от самото и начало. Evocation вече имат нов китарист, чиято самоличност пазят в тайна, а също така са започнали търсене на нов барабанист.

По този повод групата обяснява, че „в духа на добрата новина“ вече имат нов китарист и заедно с Marko е започнал работа по новият, пети студиен албум на Evocation. Като половината албум вече е записан, а повече подробности около записите и новият китарист ще разкрият в следващите месеци.

Групата също така се възползва от възможността да обяви, че търси нов барабанист. Всеки заинтересован барабанист може да изпрати снимки, кратък анонс за себе си, както и видеозаписи на свои изпълнения на e-mail:marko@evocation.se, преди 27 декември.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото