Китарата на Andrew Craighan (MY DYING BRIDE) ще бъде продадена на търг

mayonaseguitar1

Това съобщават организаторите на Rockstadt Extreme Fest. След завършване на фестивала китаристът на култовите британци MY DYING BRIDE ще дари своя инструмент като част от благотворителен търг. Той е в полза на жертвите от трагично известния клуб Colectiv, в който в края на миналата година много метъл фенове загинаха, а други бяха ранени и все още са на лечение. Средствата събрани от това мероприятие ще бъдат дарени на тези, които все още имат сериозна нужда от помощ.

Китарата може да бъде видяна от събота и през целия уикенд на официалния щанд на феста. Самият търг ще се проведе онлайн през седмицата следваща фестивала. Подробности за търга ще бъдат оповестени през идните дни.

Китарата на Andrew Craighan (която може да разгледате на снимката), е специално направената за него „UberDoom“ на Mayones Vidius Giutars, шестструнна, V-shape с монолитен корпус в черно и червено. Китарата ще е окомплектована с личния pickup set на AndrewSpec EMG 57 / 66. Инструментът е особено изящен и с  персонализираните Devils Staff Red маркери на прагчетата, както и LED маркери за прагчетата върху грифа. Комплектът е допълнен от перце и твърд куфар за транспортиране.

 

mayonaseguitar

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото