mausoleum-logoMAUSOLEUM OF DEATH са съвсем нова група с членове от Италия и Норвегия. В редиците ѝ участват Untermensch – вокали, Snarl (познат на някои фенове от блек метъл групата  Black Faith) – китари и норвежецът Bonecrusher (Skygge. Lykantrop, Cryptic Scream, Gandreid)- барабани, които се събират през миналата година с желанието да правят нещо различно от това, което правят в основните си групи.

Веднага след събирането си групата започва работа по първите си композиции. Засега са в процес на довършване на дебютно ЕР със заглавие „Ecstatic Violence & Hatred“, което ще бъде реализирано от групата на 15 януари 2018-та. То е записано и продуцирано от MoD. Миксирано е от Untermensch и мастерирано от Loic F.

Преди няколко дни MAUSOLEUM OF DEATH пуснаха първата песен от предстоящия сингъл, която се казва „Death Incarnate“ и можете да чуете тук. Песента е доста вдъхновена и повлияна като звучене от флоридската дет метъл сцена, но като цяло ако сте фенове на суровия олд скуул дет метъл, дайте едно ухо на MAUSOLEUM OF DEATH.

Официална ФБ страница.