KATATONIA с обръщение по повод предстоящия концерт

„След седмица ще бъдем отново в Пловдив“ –  казва Йонас от KATATONIA в специално изявление към феновете

Фенове от Гърция, Румъния, Македония, Хърватска, Холандия и още много държави тръгват към Пловдив, защото това ще е единственият концерт на KATATONIA за 2021-ва година и един от малкото метъл концерти въобще.
 
В интервю за радио Варна, KATATONIA споделят: „Очакваме да е по-специално преживяване, както за нас, така и за публиката. Подготвили сме песни, които никога не сме изпълнявали на живо. Ще се върнем към по-старите албуми на KATATONIA. И, разбира се, ще изпълним и неща от „City Burials“.“
 
Очаква ни историческо шоу, което ще се проведе на при спазване на всички протиовоепидемични мерки и при 50 % заетост на Античен театър, но със 100 % звук, светлина и емоция!
 
Поради намалената бройка на публиката и големия интерес към концерта от чужбина, ви съветваме да си осигурите билети по-рано.
 
Концертът се осъществяват с подкрепата и партньорството на община Пловдив, организатор е Blue Hills Events.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото