Какво казват APOCALYPTICA за новия си албум

Apocalyptica избраха носителят на Грами Nick Raskulinecz да продуцира новия им албум. Eicca казва: ‘Нищо по-добро не можеше да се случи с групата от работата с Nick. Препродукцията мина по мед и масло, енергията му ни вдъхна живот.

Към момента челистите се намират в Нашвил, където записват с Franky Perez. Toppinen споделя:

Да споделяме този албум с Франки е наистина невероятно преживяване. За пръв път не ни стигнаха инструментите в студиото във Финландия, а тук, в Нашвил, Ник и Франки ни карат да се чувстваме като деца навръх Коледа. Разбира се, целият процес е доста по-продължителен, но съм сигурен, че това ще бъде един стопроцентов Apocalypticа-ски албум, при това един от най-добрите!

Заради това забавяне европейското турне на групата ще бъде отложено за периода октомври-ноември 2015, а не както беше планирано – за април и май. Eicca по въпроса:

За да довършим всичко и да стане така, както искаме, за съжаление трябва да оставим концертите за по-нататък. Извиняваме се на всички, които са си поръчали билети и са били разочаровани от развоя на събитията, но наистина имаме нужда от повече време, за да отрепетираме композициите и да се представим във възможно най-добра светлина.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото