Как да върнете билетите за концерта на AU-DESSUS

audessussvishtov

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

– С кредитна карта – трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

– С наложен платеж или по банков път – изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Срок за връщане на билетите – 21.11.2017 г.

Както знаете датата за концерт в София на литовската пост-блек метъл група Au-Dessos, придружени от колегите си от Zatokrev беше отменена. За тези, които все още искат да ги видят има алтернатива. На 21 октомври те ще свирят в клуб Disorder, гр. Свищов. Там входът ще се плаща на място и цената на билета е 6 лв.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото