JOE PERRY е стабилизиран

perry-joe-50ac8edfdd05b

Китаристът JOE PERRY вече е в стабилно състояние, след като колабира на сцената по време на концерт с колегите си от HOLLYWOOD VAMPIRES. По време на инцидента в паузата между песните ALICE COOPER се е обърнал към публиката с думите:

„Както забелязахте един от нашите братя не е на сцената, защото беше много болен още преди началото на шоуто.“

Около 21.30h, сърцето на JOE PERRY е спряло и той е бил откаран в болница Coney Island, където е приведен в стабилно състояние. По-късно е бил преместен в болница Columbia Presbyterian.

ALICE COOPER е написал в Туийтър: „Благодаря на всички, че се интересувате от здравето на нашия брат JOE PERRY. Той е в стабилно състояние със семейството и за него се полагат най-добрите грижи.“

Пожелания за бързо възстановяване на техния колега са отправили още китаристът на RAGE AGAINST THE MACHINE, Tom Morello, Mick Mars от MÖTLEY CRÜE, Slash, както и много фенове. Тук можете да видите и кратък клип от инцидента.

Бързо възстановяване и от нас, JOE!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото