JOE PERRY от AEROSMITH е развълнуван за предстоящия си нов солов албум

Joe Perry споделя, че има поне шест песни, за които той наистина се вълнува и планира да включи в следващия си солов албум, който се очаква да излезе през 2015.

Легендарният китарист на AEROSMITH се подготвя усилено в момента за предстоящото издаване на мемоарите му: „Rocks: My Life In And Out Of Aerosmith“, чиято премиера е планирана за 7ми октомври тази година в САЩ. Той споделя, че ще промотира книгата си и го очаква цял месец от разписване на книги преди да се завърне към работата по соло албума си.

Искам да се върна към работата по албума колкото се може по-скоро. Това е моят приоритет.

Perry добавя още:

Опитваме се да измислим по какъв начин да използваме Интернет, за да промотираме мемоарите ми. Планували сме да даваме четири безплатни песни на всеки закупил книгата. Мисля, че та са наистина показателни за част от индивидуалната ми работа. От звукозаписната компания се отнасят с голямо разбиране и помагат с каквото могат.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото