0110111001101111-futureСофийските банди JFT и plainscape и хип-хоп изпълнителите Icaki, Novem и Рогачев се събират за две общи дати, под името 0110111001101111+future. На 27 декември артистите ще забият в Пост-Култура в Пловдив, а на 30 декември следва Grindhouse в София. Общият знаменател между изпълнителите е тежката и шумна експериментална музика под всякаква форма.
Ако искате да спечелите безплатен вход или диск на JFT за концертите, споделете съответното събитие с хаштаг #nofuture4sofia или #nofuture4plovdiv във фейсбук. Навръх Коледа (25-ти декември) ще бъдат обявени победителите. За всеки от двата концерта, ще бъдат избрани 3-ма човека, които да получат безплатен вход и един човек, който ще спечели диск на JFT.
JFT е хардкор формация основана през 2013 година, като до момента са издали един дългосвирещ албум (Just for Today) и едно ЕР (Влага). Стилът им включва хардкор, метъл и рап елементи с текстове на Български език.

plainscape е експериментална метълкор банда, започнала работа през 2019 година. До момента имат 2 ЕР-та – photism и stimuli, като стилово са повлияни от метълкор, вейпъруейв и нойз музиката.

Icaki и Novem са алтернативни хип-хоп/трап изпълнители със завидно дълга обща и самостоятелна дискография от 2018 насам. Музиката им включва елементи от метъл, рап, трап и електронна музика, тежки вокали и живи барабани, осигурени от Рогачев.