BEHEMOTH потвърдиха за LOUD FESTIVAL 2012

BEHEMOTH са следващата група, потвърдила участие в LOUD FESTIVAL 2012

Преди броени минути на сайта на MusicSpaceTV (официален медиен партньор на LOUD FESTIVAL 2012) се появи видео, анонсиращо следващата група, която ще се включи във фестивалната програма.

Една от най-актуалните в световен мащаб съвременни екстремни групи потвърди участието си на LOUD FESTIVAL 2012. Black/death metal гигантите BEHEMOTH са поредната група, която ще се включи в двудневния фест. Четворката от Гданск ще излезе на сцената на LOUD FESTIVAL на 2 юни (събота).

BEHEMOTH e една от най-екстремните и брутални банди излизали някога от Полша. Black metal шайката е създадена през 1991 и изиграва изключително важна роля в създаването на полската метъл сцена. В момента BEHEMOTH е една от най-актуалните и уважавани ектремни метъл групи, спечелила легиони фенове с характерния си саунд и емблематични лайв изпълнения.

Напомняме, че вече са известни и други две от групите на LOUD FESTIVAL 2012. На 2 юни на сцената на фестивала ще излязат легендарните W.A.S.P.. В неделя (3 юни) паркът до Терминал 2 на Летище София ще бъде разлюлян и от ANNIHILATOR. Скоро ще бъдат обявени и останалите участници на LOUD FESTIVAL 2012.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Освен богата музикална програма, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. Ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби и още.

LOUD FESTIVAL 2012 ще има и собствена къмпинг зона, в  непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната до няколко дни.

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото