JEFF LOOMIS с молба за помощ

Китаристът Jeff Loomis и неговата група, които в момента са на турне в САЩ като съпорт на шведите Soilwork, съобщават за неприятен инцидент – преди няколко вечери, микробусът, с който пътуват, е бил разбит и ограбен. Това се е случило в St. Louis, щата Мисури.

Коментарът на Loomis:

Въпреки че бяхме паркирали в добре осветена площ, всички наши лични вещи – лаптопи, камери, музикално оборудване, мобилни телефони, паспорти и пари – са били откраднати. Разбира се, веднага се обадихме в полицията, но засега разследването не дава особен резултат. Оказа се, че подобни инциденти са нещо обичайно за района.

След като обсъдихме ситуацията с останалите от групата, решихме, че искаме да продължим това турне. Но за да бъдем в състояние да го направим, ще се нуждаем от вашата финансова помощ. Затова създадохме PayPal account – и всяко дарение би било от голяма полза за нас! Това е PayPal email-а, чрез който може да ни помогнете:

JLoomisbanddonation@outlook.com.

Оценяваме всяка подкрепа и благодарим!

Още информация, може да се намери на Фейсбук страницата на Jeff Loomis.

Успоредно с това, вчера, 16 април, се появи и специалното издание на последния албум на Loomis Plains Of Oblivion – Tour Edition, което се разпространява чрез Century Media Records. В него ще бъдат включени и три бонус парчета.

Припомняме, че Plains Of Oblivion, вторият албум в соловата кариера на бившия китарист от Nevermore, се появи на 9 април, 2012 г. Още за изданието – тук.

 

 

  1. #1 написан от Косьо (преди 10 години)

    Е ся кво, аз да плащам, че да могат американците да ги гледат, така ли? Не ми се верва да се получи…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото