ПЪРВАТА СВЕТОВНА ЗВЕЗДА, КОЯТО ЩЕ ОТКРИЕ ЗА КОНЦЕРТИ НОВАТА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА В БЪЛГАРИЯ- „АРЕНА СОФИЯ”!!! СЪЗДАТЕЛЯ НА ЕЛЕКТРОННАТА МУЗИКА, НЕДОСТИЖИМИЯ JEAN MICHEL JARRE!

Sofia Music Enterprises обявиха концерта с дата 9 октомври, 2011г.:

Новата „Арена София” е уникално високо технологично съоръжение , което освен за различни видове спорт е изключително подходящо и удобно за всякакъв вид концерти. Конструктивната гъвкавост и променящ се капацитет от 3 000 до 18 000 души, позволява новата зала да бъде домакин както на класически, така и на рок и поп концерти, а също различни мюзикъли, цирк и шоу програми.
Първият артист, който ще представи едно изключително шоу и на практика ще впише в концертната карта на Европа и  „Арена София” е космическият Жан Мишел Жар. Този концерт със сигурност ще бъде едно от най-грандиозните събития на българската музикалната сцена тази година. Както може да се очаква това ще е един уникален спектакъл, с впечатляваща визия, невероятни светлинни ефекти, мултимедия и електронни инструменти.
Капацитета на залата в конкретния случай ще бъде ограничен до 10 000 души, като на спортното поле ще бъдат разположени столове и няма да има правостоящи зрители.
Изключителен е шанса, че България е част от Европейското турне на Жан Мишел Жар, което стартира Октомври месец и ще премине през Финландия, Швеция, Норвегия, Германия, Полша, Австрия и Швейцария.

БИЛЕТИ
Билетите за концерта на Жан Мишел Жар ще бъдат на цени
от 40 до 100 лева
и могат да бъдат закупени от:
·онлайн на адрес www.ticketpro.bg

·касите на Тикетпро и неговите партньори
·Касата на „Арена София“ от 1 август 2011 г.

продажбата на билети стартира на:
17 юни (петък) 2011 г.