JASMINE WHALE и THE BLACK SWELLS с общ концерт

Дойде времето за дългоочакваното първо излизане на сцена на една нова и вълнуваща rock’n’roll шайка! Първият концерт на Jasmine Whale ще бъде на 16 март 2016 г. (сряда) в столичния клуб Rock It! Рамо до рамо с тях са The Black Swells – свежата кръв на гаражния звук в столицата. Веселото започва точно в 21 часа, а на територията на клуба ще има от всичко, което си струва в този кратък и забързан живот: истински, шумен rock’n’roll, приглушени светлини, прелъстителни танци и отбрани увеселитени питиета.

От вас се иска единствено да дойдете, бандите ще се погрижат за останалото!

Доскоро Jasmine Whale бяха една от най-добре пазените тайни в софийския ъндърграунд – група, съставена изцяло от стари кучета, но със заряд и хъс, на който доста хлапета могат да завидят. След дълги месеци на писане на яки парчета и денонощни репетиции, ето че Jasmine Whale вече са тук, готови да ви счупят главите от кеф!

На 16 март пред вас ще излезе една сработена, пълнокръвна и абсолютно неудържима група в състав: Нуфри (китара и емблематични вокали, знаете го от Bastardolomey, Panican Whyasker, Pyromania), бас-величието Боби Струкански (Babyface Clan, Leepra Deluxe) на… баса, Емо Щерев (познат от UPYR и Alley Sin) отговаря за ударните дози ритъм, а Ненко Милев е зад китарите.

Момчетата вече са заредили няколко песни, с които можете да загреете тук.

The Black Swells пилят нахакан и жизнеутвърждаващ rock’n’roll и го правят добре. Те са онази банда, по която пичовете си падат, а мацките обожават. Те са Крум Древния (познат и от Doesn’t Frogs) на барабаните, Станката на баса и Миро – вокал и китара.

Стилът им е елегантна смесица от смел и смахнат rock’n’roll, psych и surf, който звучи като изваден директно от края на 60-те. За наше щастие обаче те са напълно съвременна и съвсем местна група, която имаме възможност да гледаме на живо. Преди няколко месеца The Black Swells издадоха дебютния си запис – EP-то Dead Lovers Club, а наскоро ходиха да покажат как се прави истинската лудница и на съседите в Македония.

Eто и събитието във фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото