Излиза DEPECHE MODE LIVE IN BERLIN

Depeche Mode анонсираха световната премиера на предстоящия CD/DVD албум – „Depeche Mode Live In Berlin“. Албумът излиза на 17/11 и у нас ще се разпространява в деня на премиерата от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Под режисурата на гениалния и дългогодишен творчески партньор на групата, Антон Корбийн, „Depeche Mode Live in Berlin“ предлага два безценни часа с неиздаван до момента концертен материал.
„Depeche Mode Live in Berlin“ е заснет в „О2 World Berlin“ на 25 и 27 ноември 2013г. по време на изключително успешното турне на групата „Delta Machine Tour“, посетено от 2.4 милиона души в 32 държави. Турнето на групата е в подкрепа на 13-им студиен албум „Delta Machine“, който дебютира на #1 място в 12 държави по света през март, 2013г.
CD/DVD албумът ще включва не само изпълнения на песни от „Delta Machine“, но и някои от най-големите и незабравими хитове на групата, превърнали се в абсолютни класики като “Personal Jesus” и “Policy of Truth”.
Албумът ще излезе във формати: CD/DVD стандартна версия, делукс версия (с допълнително DVD, озаглавено „Alive In Berlin“, 2CD Live и албумът „Delta Machine“ в 5.1 Audio звук на Blu Ray CD) и двоен 2CD албум „Alive In Berlin“.
Делукс версията на албума предлага пълно потапяне на феновете в света на Depeche Mode: DVD с концерта „Live in Berlin“ + аудио запис на целия концерт (2CD) + бонус DVD „Alive in Berlin“. Бонус DVD-то, режисирано също от Корбийн, включва цялото шоу, бекстейдж кадри, множество интервюта с групата и фенове, както и ексклузивен акустичен сет от клуб „Salon Bel Ami“, най-старият съществуващ бордей в Берлин.
Делукс версията се допълва от албума „Delta Machine“ в 5.1 Audio звук на Blu-Ray диск и всичко това в красив бокс сет с 16 страници книжка.
“Alive in Berlin документира посещението на Depeche Mode в Берлин за два концерта и влиянието, което групата има върху публиката. Берлин има специално място в сърцата на музикантите от Depeche Mode. Групата е оставили следи в този град и филмът се опитва да улови цялата тази специална връзка между тях.“ – казва режисьорът Антон Корбийн.
Албумът излиза и във формат 2CD само с пълен концертен запис от шоуто в Берлин.
Всички версии на  „Depeche Mode Live In Berlin“ ще бъдат налични за поръчка в онлайн магазина www.musicmall.bg
СЪДЪРЖАНИЕ:
Live In Berlin DVD
Intro
Welcome To My World
Angel
Walking In My Shoes
Precious
Black Celebration
Should Be Higher
Policy Of Truth
The Child Inside
But Not Tonight
Heaven
Soothe My Soul
A Pain That I’m Used To
A Question Of Time
Enjoy The Silence
Personal Jesus
Shake The Disease
Halo
Just Can’t Get Enough
I Feel You
Never Let Me Down Again
Goodbye
Credits
Alive In Berlin DVD
Full live show + 15 interview pieces
Bordello Acoustic Session: Condemnation and Judas

Live In Berlin Soundtrack (2 CDs)

CD1
1. Welcome To My World
2. Angel
3. Walking In My Shoes
4. Precious
5. Black Celebration
6. Should Be Higher
7. Policy Of Truth
8. The Child Inside
9. But Not Tonight
10. Heaven
11. Soothe My Soul

CD2
1. A Pain That I’m Used To
2. Question Of Time
3. Enjoy The Silence
4. Personal Jesus
5. Shake The Disease
6. Halo
7. Just Can’t Get Enough
8. I Feel You
9. Never Let Me Down Again
10. Goodbye

Delta Machine 5.1 Audio (Blu Ray CD – Deluxe Edition only)
1. Welcome To My World
2. Angel
3. Heaven
4. Secret To The End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch/Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye
14. Long Time Lie
15. Happens All The Time
16. Always
17. All That’s Mine

***
Едни от пионерите на пост-пънк ерата, Depeche Mode се превърнаха в една от най-значимите и влиятелни групи в света с продажби от над 100 милиона албуми и сингли. Групата, създадена през 1981г. от Мартин Гор, Дейв Гахан и Анди „Флеч” Флечър, продължава да бъде на върха вече три десетилетия както в студиото, така и на концертния подиум. Последният албум на Depeche Mode „Sounds of The Universe” (2009) дебютира на #1 място в чартовете на 14 държави по света.

Турнетата на групата са сред най-забележителните и мащабни концертни събития. Последното им турне през 2009- 2010, озаглавено “Tour of the Universe”, премина през 31 страни и пред близо 3 милиона публика, превръщайки Depeche Mode в първата електронна група с напълно разпродадено световно турне само на стадиони.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото