Избери кой да открие Thin Red Rock Week и спечели 3-дневна двойна покана!

Потребителите на Music Space имат възможността да определят групата, която ще открие фестивала „Тънка Червена Рок Седмица“ (Thin Red Rock Week)! Фестът ще се проведе на 13, 14 и 15 декември в бар „Тънка червена линия“ в София, а трима от потребителите на Music Space, участвали в гласуването, ще спечелят тридневна двойна покана за събитието.
Ето кои са групите, между които ще протече гласуването:
Hate Campaign
Crashbrake
Invisible Dreams
TAKN
Downslot

 

За да гласуваш е необходимо да напишеш името на групата, на която симпатизираш, като коментар под видеото „Избери кой да открие Thin Red Rock Week и спечели 3-дневна двойна покана!” в Music Space. Можеш да гласуваш за неопределен брой групи, но само по веднъж за всяка от тях.

Крайният срок за гласуване е 12:00 часа на 23 ноември 2011 г. (сряда)!

Групата, която събере най-много гласове, ще спечели правото да открие фестивала „Тънка Червена Рок Седмица“ на 13 декември! Всички гласували потребители ще бъдат включени в томбола на лотариен принцип, чрез която ще бъдат изтеглени тримата печеливши, които ще грабнат тридневна двойна покана за фестивала.

Имената на групата победител и на тримата печеливши потребители ще бъдат обявени в 13:00 часа на 23.11.2011 г. чрез новина в Music Space (www.musicspace.bg), както и в страниците на Music Space във Facebook, Google+ и Twitter.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото