Искрено и лично с Brian “Head” Welch (ex-KORN)

Китаристът Brian “Head” Welch спонтанно напусна Korn през далечната 2005-та година, анонсирайки, че е бил спасен от Исус Христос. Неговото изказване пред 10,000 човека в Бейкърсфилд, Калифорния вкара медиите в пълна лудост, както и хора по цял свят, мъчейки се да разберат какво е повело рок звездата към „Светлината”.

В разговор за Baptist Standart, Welch обяснява, че е имал отварящо очите преживяване за това към какво се превръща живота му, след като жена му вече не можела да се грижи за малката им дъщеря, заради ефекта от наркотиците.

„Спомням си как се оплаквах на Бог тази нощ, казвайки „Исусе, ако си истински, както казва пастора, тогава трябва да вземеш тези наркотици от мен. Влез в живота ми. Влез в сърцето ми. Претърси ме. Претърси сърцето ми. Знаеш, че искам да спра тези наркотици. Знаеш, че искам да бъда добър баща на това хлапе. Тя ще ме загуби ако не се откажа. Имам нужда от помощта ти.””, споделя Welch.

Той добавя още: „Когато Христос се появи в живота ми, придобих нови разбирания за живота. Ние бяхме създадени да живеем за Него и да бъдем с Него. Това е най-невероятното усещане, да бъдеш точно, където принадлежиш, когато откриеш Исус. Задоволството идва от връзката с Христа. Не е нужно да гледаш никъде другаде.”

Welch впоследствие издаде две книги, диск и ЕР под името на бандата Love And Death. Той продължава да споделя послания за надежда и изкупление на своите лайв изпълнения.

„Искам хората да знаят, че има много повече от този свят.”, казва Brian. „Всеки живее за тук и сега, но тези години отлитат толкова бързо. Ако хората извъртят очите си от този свят и погледнат към вечността, ще видят колко различни могат да бъдат нещата. Пълна лудост е как всички са изключително фокусирани върху това място, което толкова бързо се разпада. Очевидно, хората все още могат да се насладят на живота, но имат нужда да положат основите на вечността и да се фокусират на нещата, които предстоят.”

Той продължава: „Любимо нещо ми е да говоря за Господаря, но ако отида на рок концерт или изляза с приятели, които не са християни, зная кога да спра да говоря, да бъда просто приятел и да ги оставя да видят промяната в мен. Благословен съм, че съм жив днес и имам възможността да кажа на другите как Исус промени живота ми. Ако той може да го направи за мен, значи може да го направи и за всеки друг.”

Целият разказ на Brian “Head” Welch може да прочетете ТУК.

  1. #1 написан от Sonny Nouman (преди 8 години)

    Напълно подкрепям казаното от Брайън! Писна ми всеки да е възгордял се атеист, който мисли, че света се върти около него и няма никаква вяра и уважение към Бога!

  2. #2 написан от ме (преди 8 години)

    муахахаххаааааааааааах

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото