IRFAN преиздават първите си два албума

Irfan-posterГрупата ще изнесе концерт в Sofia Live Club на 3 декември.

Уърлд ембиънт формацията Irfan приключва поредното си европейско турне с концерт в София. Групата наскоро се завърна от турнето си, наречено “Beyond”, което ги заведе в редица градове в Германия и Холандия тази есен и ще приключи активния си сезон с концерт в Sofia Live Club на 3 декември.

Irfan са на сцена от близо 20 години, а емблематичната им музикална палитра съчетава влияния от Балканите, Персия, Близкия Изток, северна Африка и средновековна Европа. Автентичното им звучене ги нареди сред любимите групи на почитателите на уърлд, етно и ембиънт музиката. Сега Irfan представят новите издания на отдавна изчерпаните като тираж първи два албума – “Irfan” (2003) и “Seraphim” (2007). Това е специален жест както към новите фенове на групата, така и към тези, които я следят отдавна, но не са успели да се сдобият с копия от ранните им издания.

Преизданията са с нов, ремастериран звук, дело на продуцента и инструменталист Кристофер Юул от неофолк магьосниците Heilung. И двата диска са с нов артуърк, създаден специално за тези издания. И двата албума ще могат да бъдат закупени само на концертите на Irfan.

Вратите на Sofia Live Club на 3 декември ще бъдат отворени в 20:00, а концертът ще започне в 21:00. Билети по 12 лева се продават в мрежата на Eventim, а в деня на концерта ще се продават на входа на клуба по 15 лева.

Билети:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/irfan-beyond-tour-sofi-sofia-live-club-538731/event.html

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/741617309598913/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото