Интервю с Paul Logue (Eden’s Curse, Doogie White Band)

     

       „If you are successful you will win some false friends and true enemies. Succeed anyway!”  

 

 

Paul Logue – Здравей, тук е Пол. Майк се извинява, в момента е много зает с бизнес задачи. Замествам го, за да ти отговоря на всички въпроси. Дано си доволен от интервюто ! Благодарим ти за подкрепата, човече !
=============================================================================

SAXON – Преди всичко, бих искал да ти кажа, че лично за мен, а и за немалка част от форумците в Metal Hangar 18, Дебютният Ви албум, заедно с този на Evile, са определено двата ДЕБЮТА на годината. Какви бяха другите отзиви за албума Ви ?

Paul Logue – Отзивите от цял свят бяха просто невероятни! За нас е огромна чест да четем всички тези велики неща за нашия албум. Ние записахме целия албум точно по начина, по който искахме да чуем Мелодичния Хард Рок да бъде изпълнен и изключително много се радваме, че огромното мнозинство хареса записа. Честно да си призная, имахме , но много малко отрицателни отзиви.
SAXON – Как работихте , за да запишете този албум! На мен ми изглежда, че сте правили тези песни за много дълъг период от време ? И финалния продукт е много силен !

Paul Logue – Напълно честно …. Написах целия албум за 3-4 седмици. Много съм бърз, когото се появят идеите и почнат да текат като сокове и понякога тези идеи НЕ СПИРАТ. Всичко, което остана, го запазих като файл за следващия албум.

SAXON – Как намерихте връзката към Dennis Ward и как AFM Records Ви помагат ?

Paul Logue – Свирих на бас и творях заедно с David Readman (Pink Cream 69) за соловия му албум. Когато основах собствената си група David ми каза, че трябва на всяка цена да се възползвам от услугите на Dennis Ward и в действителност той ни свърза с него. Това беше, може би, най – важното решение, което взехме като група. AFM Records беше за нас наистина “the ultimate shit kicking promotion machine alive” !
Michael Eden и аз направихме толкова прес-интервюта за този запис, че накрая останахме със сухи гърла от толкова много говорене .  Ние обичаме обаче много да говорим и специално за Eden’s Curse  Хилещ се

SAXON – Кои са любимите ти групи ?

Paul Logue – Winger, Lynch Mob, Dokken, Queensryche, Pink Cream 69, Edguy, Silent Force … и много, много други!
SAXON – Кога бихме могли да очакваме Европейско турне ?

Paul Logue – Точно сега влизаме в студио, за да запишем втория си албум. И смятам, че ще сме по пътя веднага щом го запишем, тоест някъде през есента на 2008 година. Имаме вече няколко заявени дати, които не мога все още да ти споделя /но ще го направя скоро/ и за щастие AFM Records ще ни уреди турне в Европа, заедно с други групи от лейбъла. Тези песни ТРЯБВА да бъдат изпълнени на живо.

SAXON – “Fallen King” е любимата ми ваша песен. Как направихте този шедьовър ?

Paul Logue – Много благодаря! И ето защо ! Като Горд Шотландец, когато пишех албума, търсех вдъхновение за песните в текстово отношение. И попаднах на статия в местния вестник за тривековната годишнина, откакто Robert The Bruce е коронован за Крал на Шотландия и е повел шотландците към свобода и победа над английското управление. Той е национален герой за нас и е може би по-влиятелен, отколкото William Wallace (познат от „Смело сърце”) е бил. Ferdy написа изключително интро – “The Bruce” и останалата част от песента просто си дойде много лесно на мястото. Страхотен риф и велик хор !!! Някои изключителни вокали от страна на Майк и НАЙ-ДОБРОТО китарно соло в албума според мен.

SAXON – Имахте ли големи проблеми при изработването на дебюта на Eden’s Curse ?

Paul Logue – Добре, сега и отново попадаме на големи проблеми … най- вече с нещастници, които се опитват или направо хабят нашето време и пари. Натъкнахме се на няколко такива и беше доста тежко. Наскоро бяхме сключили договор – за кратко време с MTM Music, преди да избягаме от тях като от чума и да се качим в движение на кораба AFM RECORDS. Никой от тиквениците не видя , че това ще стане и it took out a few teeth.
Curse us and we’ll curse you …… NEXT !!!!

SAXON – Гласът на Майк е изключителен! Все едно Robin McAuley (ex-MSG), Eric St. Michaels (China) и Joey Tempest (Europe) на едно място !!! Откъде намира вдъхновението !

Paul Logue – Би било справедливо да кажа от МЕН :/ ХА-ха-ха ! А сега сериозно, този пич е невероятен певец и как е останал неразкрит за толкова много време, повярвай ми, за мен ще си остане пълна тайна ! Все едно да откриеш диамант на бунището ! Така се почувствах в деня, когато обединихме сили за съвместна музикална дейност и сега ние сме грешниците в проклетия кръстоносен поход, който никога не може да бъде спрян !

SAXON – Знаеш ли нещо за България?

Paul Logue – Това, което знам за България е изцяло свързано с футбола. Стилиян Петров играеше за моя местен отбор Селтик, а разбира се, Димитър Бербатов е прекрасен играч !

SAXON – Това е мястото, където можеш да кажеш или пожелаеш нещо на своите български фенове и на читателите на Metal Hangar 18 !

Paul Logue – Благодаря на всички луди метъл фенове там, които подкрепят Проклятието. Както Чичо Том казва: „If you are successful you will win some false friends and true enemies. Succeed anyway!”  Надявам се да се видим, приятели някъде по пътя през 2008 година …. STAY CURSED !!!

03.03.2008 г.

SAXON

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото