Информация за ПЪРВИЯ МЕЖДУНАРОДЕН РОК ФЕСТИВАЛ „КЮСТЕНДИЛ“ 2016

Рок Фестивал „Кюстендил“ се провежда за първи път в едноименния град. Идеята за него се заражда след като множеството рок фенове в региона все повече се ентусиазират да поканят групи от световна величина в своя роден край. За съжаление обаче местният рок – клуб „Никита – Кюстендил“ е прекалено малък, за да побере мощният саунд и многобройните фенове на рок-легенди като DIVLJE JAGODE. Не случайно групата на великия Zele Lipovaca е хедлайнер в първото издание на Фестивала. С музиката на DIVLJE JAGODE израстват няколко поколения в града, а целта на фестивала е да запознае с рок музиката и днешната младеж. Много български групи и музиканти приеха идеята с отворени обятия, а едни от най-добрите рокаджии в страната ще подгряват стадиона през целия ден. Демонстрационно шоу ще представи и Прабългарската школа по оцеляване „Бага -Тур“, а това определено е едно шоу, което не бива да се изпуска!

ПЪРВИ МЕЖДУНАРОДЕН РОК ФЕСТИВАЛ „Кюстендил“ 2016 ще се проведе на 14-ти май на стадион „Странджата“ с любезното съдействие на Община Кюстендил. Билети могат да бъдат закупени на този адрес. 10 % от парите ще бъдат дарени за благотворителност.

Списък с групите, взимащи участие в събитието:Kustendil_plakat

DIVLJE JAGODE
Атлантик 

Милена Славова
Еталон
Перун
John Steel
Ер Голям
Enthronement
Krossfire
Fireball
Конкурент
Епизод

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото