INFERNO с ново видео

Чешките психеделици INFERNO направиха видео към композицията „Ekstasis Of The Continuum“.

„Всяко субективно съществуване е абсолютно за себе си. Поради тази причина всеки човек живее така, сякаш е център на вселената или център на историята. Тогава как би могло неговото страдание да не бъде абсолютно? Не мога да разбера чуждото страдание и така да намаля моето собствено. Няма спасение чрез лудост, защото никой човек с предчувствие за лудост не може да преодолее страха си от възможни моменти на яснота. Човек би приветствал хаоса, ако не се страхуваше от светлините в него.“ (Emil Cioran)

Експериментални и прогресивно-сферични звуци бележат началото на ‘Ekstasis Of The Continuum’, преди седем минутната песен бавно да се превърне в хипнотична Black Metal композиция. Обогатена от зловещи мелодии и призрачни вокали, чешката блек метъл група INFERNO даде живот на едно неортодоксално, но особено зловещо произведение на изкуството. Отдавайки справедливост на това звуково пътешествие, визуалният художник Chariot Of Black Moth създаде завладяващо видео за песента. Гледайте клипа по-долу.

INFERNO коментар за създаването на клипа:

„Самият Chariot Of Black Moth предложи създаването на клипа за „Ekstasis Of The Continuum“ и ни даде повече от достатъчно основание да вярваме, че неговата визия може да допълни нашата. Предоставихме му пълния концептуален текст и няколко инструкции относно емоциите във визуалните елементи Резултатът надхвърли очакванията ни по няколко причини.

Това не е първият път, когато наехме някого или направихме собствени усилия да създадем визуален акомпанимент на нашата музика, но всеки опит за „правилен видеоклип“ в крайна сметка беше отхвърлен и някои създадени части намериха своя път в кратки трейлъри, използвани в изминалите години. Едва сега най-накрая усетихме, че звуците и образите наистина се сливат, съдържат желаната атмосфера и неясен разказ. Ето защо видеоклипът е публично достояние и ние планираме да проучим този път на създаване в бъдеще.

По начин, който може да е очевиден само за нас, видеото представя и мост към следващата ни работа – основата на която в момента се полага. Доста много написан и демонстриран материал вече е споделен между основните членове и въпреки, че ще има много изхвърляне (както винаги), вече знаем, че когато чуете следващия албум, „PARADEIGMA“ вече няма да се чувства достатъчно мрачен. ..“

„PARADEIGMA (Phosphenes Of Aphotic Eternity)“ беше издаден през май 2021 г. и все още се предлага в магазина на Debemur Morti Prodiction и Bandcamp.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото