infernalangels

Италианската блек/дет формация INFERNAL ANGELS ще издаде своя четвърти поред албум на 20 януари 2017г. Той ще носи заглавие „Ars Goetia“ и ще бъде издаден чрез My Kingdom Music. Музиката им е монолитен блек метъл с проблясъци на чиста агресия, смесени понякога с тъга и внезапни мелодични забежки със силен скандинавски привкус. Музика, която не създава граници, а е естествен резултат от екстремните блек и дет метъл влияния.

Специални гости в албума са Mancan от Ecnephias, Lorenzo от Frostmoon Eclipse и Snarl от Black Faith, които дават на песните нов мрачен аспект и атмосфера. Това е нов основен елемент в дискографията на групата, която сега поема по нова мрачна пътечка към по-дълбоки и тъмни бездни в музикалната си еволюция.

Според препоръките албумът ще е задължителен за фенове на  Dark Funeral, Belphegor, Mor Dagor, Mgla, IXXI. По-долу освен трак листа и обложката, можете да видите и първото видео на INFERNAL ANGELS от предстоящия албум. То е към песента „Belial: The Deceiver“. Предварителна поръчка на албума можете да направите тук.
infernalangelscover

Track list:
1.Amdusias: The Sound of Hell
2.Vine: Destroyer of the World
3.Asmoday: The Impure Archangel
4.Purson: Matter and Spirit
5.Bael: The Fire Devour Their Flesh
6.Paimon: The Secret of Mind
7.Balam: Under Light and Torment
8.Zagan: The Alchemist
9.Belial: The Deceiver
10.Beleth: Lord of Chaos and Spirals