IMAGES OF EDEN няма да свирят с W.AS.P. в София

От лагера на американските прог метъли IMAGES OF EDEN разпространиха новината, че повече няма да са част от европейското турне на W.AS.P. по случай 40-годишния им юбилей. Ето и пълният текст на съобщението:

„С огромно съжаление трябва да ви информираме, че поради независещи от нас причини отпадаме от турнето. Излишно е да казваме, че сме шокирани от тази новина. Затова ще ни трябва известно време да се възстановим след като се върнем у дома. Искаме да знаете, че това няма да ни повали и да ни накара да се откажем от свиренето. Скоро ще се завърнем по-силни от всякога!

Обичаме ви и нямаме думи да изкажем благодарността си за цялата любов и подкрепа към нас, така, че ще се върнем. Понеже предстои тежка съдебна битка, не можем да споделим повече детайли. Благодарим за разбирането!“

IMAGES OF EDEN трябваше да свирят като подгряващи на европейската част от турнето по случай 40-годишнината на W.A.S.P. Обиколката включва и дата за България – 18-и май в София, което означава, че американците няма да свирят и в родната столица.

Очаквайте подробности!

  1. #1 написан от Blake (преди 1 година)

    Леееко почва да ми наморосва, че цялото турне ще отпадне… Дано не съм прав…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото