Iced Earth обявиха новия си вокалист

Stu Block

Stu Block

 

След напускането на Matt Barlow дузини демота и резюмета препълниха пощенската кутия на мениджмънта на Iced Earth. Според Jon Shaffer от Century Media неотдавна са му предложили за заместник Stu Block – вокалистът на канадската екстремна банда Into Eternity, което припомнило на Shaffer, че бандата е подгрявала Iced Earth на едно от шоутата им. 

Бяхме зад сцената, чакахме да дойде нашият миг, тогава чухме невероятното пеене на Stu. Спомням си, че казах на Matt: „По дяволите – пичът има сериозен диапазон“. 

След няколко телефонни разговора, Jon Shaffer е изпратил няколко песни на Iced Earth без вокали с молба Block да ги изпее и да му ги върнат. Резултатът – незабавното пристигане на Block в студиото на Schaffer

Веднага почуствах химията помежду ни. За нула време направихме няколко чудесни експеримента. Много бързо се вмъква в мелодиите, много ще ни помогне и с писането на текстовете. Няма съмнение, че Stu има страхотен вокален диапазон и много енергия, освен това има доста опит на сцената, което е плюс за нашите планове да свирим във всяко възможно ъгълче на света. 

Междувременно в официалното тур-разписание на групата се появи и дата за България. Това е 21.11.2011 г., за място се сочи зала „Юбилейна“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото