IAN PAICE от DEEP PURPLE и PURPENDICULAR пристигат в Пловдив

Феноменалният барабанист IAN PAICE от DEEP PURPLE и група PURPENDICULAR пристигат в Пловдив.

На 29-ти септември 2023 легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!


Концертът ще премине ретроспективно и феновете на групата ще могат да чуят песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и вечните класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции,вече превърнали се в класики, от по-късните години от творчеството на Deep Purple, заедно с няколко песни от последния албум на Пърпендикюлър.
Иън Пейс е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил „Суинг-Рок“, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!
Концертът ще се проведе на откритата сцена Летен Театър БУНАРДЖИКА в град Пловдив на 29.09.2023 от 19:15 часа!
Вратите за събитието ще бъдат отворени в 17’15 часа.
От 01.06.2023 билети с промоционална цена от 60 лева (до края на месец юли) ще могат да бъдат закупени на следните места и платформи:
Билети с ПРОМО цена може да откриете на следните места и платформи:
* Билетна каса Община Пловдив
* Клуб Office Polinero (Капана, ул.Абаджийска №15)
* Каса Дом на Културата „Борис Христов“
* Каса летен театър „Бунарджика“ (в дните на провеждане на събития от графика на театъра)
* В мрежата на EasyPay / онлайн на https://epaygo.bg/1684493917 за цялата страна
Цените на билетите по периоди са както следва:
* 60 лв. до 31.07.2023 г.
* 70 лв. от 01.08.2023 г. до 28.09.2023 г.
* 80 лв. в деня на провеждане на събитието.
Билетите са без запазени места, като настаняването ще се извърши от стюарди в деня на събитието. Деца до 10 годишна възраст влизат безплатно само с придружител със закупен билет и попълнена декларация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото