И MAX CAVALERA не е доволен от Metal All Stars

Масовото недоволство на феновете и псевдофеновете (от които определено се намираше на концерта) от „трибюта в Арената“, т.нар. Metal All Stars не е само почитателско. Самият Макс Кавалера е горчиво разочарован от отвратителната американска организация на Gabe Reed Productions и ненавременното напускане на няколко от звездите – Фил(ката) Анселмо, Кронос и Ник Менца се отказаха от участието си или в деня на събитието, или съвсем малко по-рано. Какво казва бразилският музикант по повод турнето, можете да чуете тук.

Турнето беше организирано от Gabe Reed Productions, а неговата цел бе събиране на средства за фондацията Ride for Dime в памет на легендарния Даймбeг Дарел от Pantera. Зад компанията стои небеизвестният американски промоутър Габи Рийд.

Части от интервюто, които са по-любопитни:
Когато Фил отмени своето участие, това разочарова много хора. Аз също бях разочарован от него и така и не разбрах, защо го направи. Той ми е добър приятел и се надявах да бъде с нас.“ – разказва Макс пред Alternative.lv.
Предполагам, че той има своите си причини. Когато организираш подобно турне, трябва да го направиш така, че да работи добре на всяко ниво. Наистина, остана лошо усещане, когато хора като Фил не се появят.
Не ми пукаше за Винс Нийл, не ми харесва музиката му. Изобщо не ми дреме за Motley Crue. Но определно бих искал Фил да е с нас, както и Кронос, защото съм много голям фен на Venom.
Обаче, животът продължава. Ако някога искат отново такова турне, надявам се да го направят, както трябва. Тогава пак бих участвал
.”

За екипите, с които са пътували, Макс казва:
Турнето не беше продуцирано добре. По места, в различните държави, местните екипи бяха добри, но американците, които пътуваха с нас през цялата обиколка бяха отвратителни. Мениджърът на турнето беше страшен тъпанар, шефът на охраната – също. Не ми харесаха изобщо и всеки ден се карах с тях.
Имахме жестоки проблеми с тези хора. Не ни уважаваха като творци и на мен ми писна от тях. Казах на човека, който измисли турнето, името му е Габи, че ако иска да прави ново такова, ще трябва да смени целия си екип, защото аз не бих работил отново с тях. Пълни нещастници – ужасни хора!“
Самото шоу беше супер. Феновете се радваха да ме видят.”

Новини около Макс Кавалера извън рамките на това злощастно турне – през май проектът, в който той, Грег Пучато, Трой Сандърс и Дейв Елич взимат участие, Killer be Killed, ще издадат албум.

Повече по темата

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото