И ERIDAN забиват на рок фест „Хоталич“

eridan 2018Третият национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019 се задава с пълна сила, за да събере край „Хоталич“ най-верните фенове на рока на 30 и 31 август.

Сред първите, качили се на сцената на фестивала тази година, ще е групата Eridan. Създадена през 2001 г. от Иво Икономов и Димо Тодоров Eridan в момента е една от най-добрите и успешни рок групи в България. Бандата е в състав:

Александър Атанасов – вокал
Димо Тодоров – соло китара
Иво Икономов – бас китара
Стоян Петров – барабани
Мартин Стоянов – клавир

През последните няколко години Eridan зарадваха феновете си с два самостоятелни албума: “Пътят към прозрението” (2014) и “Време разделно” (2016). В момента записват и третия си албум, като вече пуснаха първия сингъл от него: страхотната балада “Вълшебен свят”.
Eridan се доказа и в световен мащаб, работейки успешно със световните рок звезди: Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline) и Ronnie Romero – лично избрания от Ritchie Blackmore нов вокал на Rainbow! Johnny Gioeli не се поколеба и в официално интервю заяви: „Eridan… това е перфектната банда!“. Eridan са в прекрасна форма и подготвят още изненади, като само преди броени дни стана ясно, че заедно с Ronnie Romero ще бъдат директен support на „Whitesnake“ в таз годишното издание на „Hills of Rock“! Не пропускайте Eridan на сцената на Rock Fest Hotalich – Sevlievo!

„За нас ще бъде чест и щастие да участваме в рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Нагласите ни са изключително положителни и вече нямаме търпение, защото фестивалът в Севлиево всяка година е и голям купон“, споделят от бандата.

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“.

30 и 31 август – Севлиево!

ВХОД – СВОБОДЕН!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото