HYPERBOREA подписаха с Art Gates Records

 Днес Art Gates Records обявиха, че са подписали с родната дет метъл шайка HYPERBOREA за световно разпространение на бъдещите им записи. Това означава, че групата официално е част от лагера на AGR, в който присъстват много нови имена като NOCTEMGHOST WARFARECVINGER, EMBRYO, TRALLERYTHE A.X.E. PROJECTMARTYRIUM и други. Бандата планира да запише третия си студиен албум през есента и да го издадe чрез лейбъла преди края на 2018 година.

 В средата на миналата година групата се раздели с барабаниста Антонис Трохопулос и се зае трескаво с издирването на негов заместник. Преди два месеца стана ясно, че това ще бъде Момчил Бранковски, който е свирил с групите ANONYME и UNVEILING THE LAST PIECE! В момента с него HYPERBOREA работят паралелно по новия им материал, както и върху по-старите неща. Музикантите обещават скоро да ги видим по концерти, а не след дълго и да чуем техния нов албум.

HYPERBOREA

  1. #1 написан от Йоан (преди 3 години)

    Взеха един от най-големите некадърници за барабанист….. Жалко за онзи грък. В БГ никой не може да го стигне 🙂

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото