ELIZE RYD (AMARANTHE) в конкурс за Евровизия

elize rydШведската певица Elize Ryd и вокалистка на бандата Amaranthe (и бек вокалистка в Kamelot) участва в конкурсите за песен, с която Швеция да се представи на конкурса „Евровизия“ във Виена тази година. Полуфиналът на местнике квалификации се проведе вчера – от 28 участници само 12 ще стигнат на финала; от тях само един ще представлява страната си в Австрия.

Песента, с която красавицата Elize участва, е дует с Rickard Söderberg и се казва ‘One by one’. Можете да я чуете в Spotify, както и инструменталната версия. Попитана как би описала песента си с 4 думи, певицата отговаря: „честна, емоционална, обнадеждаваща, силна“. Тя е за всички онези хора, които са претърпели нещо и са се почувствали сами в този момент:

Песента се фокусира върху вдигането обратнона крака. Така че въпреки тъгата, е позитивна песен.

В скорошно новогодишно интервю Еlize загатна, че сред плановете й за 2015г. е и запис на соло албум. Предстои да разберем!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото