HOLLYWOOD UNDEAD ще пристигнат в България рано сутринта на 26 юни

hollywood undead poster

HOLLYWOOD UNDEAD ще разтърсят зала Универсиада на 26 юни! Европейското турне на групата преминава с изключителен успех! Прочути с взривяващите си изпълнения на живо, HOLLYWOOD UNDEAD разпродават концертите си по целия свят. Специални гости на дългоочакванoто им шоу в София ще са финландската банда BLIND CHANNEL. Те са една от най-успешните и модерни рок групи във Финландия. Популярното радио YleX описва бандата като „най-дивата и изпълнена със страст група във Финландия“.

В деня на концерта, вратите на зала Универсиада ще бъдат отворени за посетителите в 18:30 часа. Малко преди да излязат на сцената, HOLLYWOOD UNDEAD ще се срещнат лично с 10 от най-големите си български фена в бекстейдж зоната за автографи и снимки с тях.

На концерта си в София HOLLYWOOD UNDEAD ще изпълнят както едни от най-големите си хитове, така и песни от последния им албум “FIVE”.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ticketpro, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото