Хеви метъл инвазия в София – HELLOWEEN & GAMMA RAY

ЛЕГЕНДИТЕ НА НЕМСКИЯ МЕТЪЛ HELLOWEEN И GAMMA RAY ЩЕ СВИРЯТ ЗАЕДНО ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ СИ ФЕНОВЕ НА 15 МАРТ 2013 В ЗАЛА “АРЕНА АРМЕЕЦ”

Loud Concerts и ArtBG имат огромното удоволствие да обявят един от най-очакваните метъл концерти на 2013. HELLOWEEN и GAMMA RAY  – две легендарни пауър и хеви метъл групи отново се съюзяват и се готвят за инвазия на цяла Европа наречена “Hellish Rock Tour Part II”, която ще връхлети София на 15 март 2013. Концертът ще се състои в зала “Арена Армеец”.

Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта. Ето, че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл и този път преживяването ще бъде още по-вълнуващо. HELLOWEEN и GAMMA RAY обещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената. Какво ли ще изпълнят този път?

Michael Weikath от HELLOWEEN споделя:

Атмосферата на и зад сцената беше уникална миналия път. Ще направим отново страхотно шоу и нямаме търпение да започне турнето!” …

A бившият му колега и по настоящем фронтмен на GAMMA RAY Kai Hansen добавя:

“Hellish Rock Tour“ определено е една от върховите точки в историята на групата. Със сигурност ще е лудница отново!”

Билетите за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY влизат в продажба от днес в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public,  бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Пропуските ще са на цена от 40 лв в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

Очаквайте още подробности за съвместния концерт на HELLOWEEN и GAMMA RAY в следващите месеци.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото