HAMMERHEAD (BG) с Tribute To Cliff Burton в ROCK IT

Тази събота, 27 септември от 21.00 часа в столичния „RockIT” HAMMERHEAD(BG) ще изнесат „Tribute To Cliff Burton”. На тази дата през 1986 година след нелеп инцидент METALLICA и света загубиха един от най-виртуозните си музиканти. От тогава всяка година на същата дата фенове от цял свят отдават почит на великият басист!

Без компромиси към аранжиментите и звука, безкомпромисни с орнаментиката на песните превърнаха HAMMERHEAD(BG) не само в посланници на официалния фен клуб на METALLICA в България, а и в най-харесваната и обичана трибют банда у нас. Специалното трибют шоу посветено на творчеството на CLIFF BURTON включва основно композиции на METALLICA от периода 1983 – 1986 година като освен най-големите хитове за периода, а и нови за трибют сцената парчета са част от това което ще видите и чуете. Събитието беше  анонсирано и от официалният фен сайт на METALLICA, а шоуто започва точно в уречения час, за това не закъснявайте!

На една сцена с изпълнители като Tim „RIPPER“ Owens и TANKARD, „5 години Harvester Of Sofia“, „Tribute To Cliff Burton 2012”, честването на 50 годишния юбилей на великия JAMES HETFIELD и 25 годишнината от излизането на един от най-великите албуми – ..AND JUSTICE FOR ALL!, 50 годишнината на Lars Ulrich, 30 годишнината на “Ride The Lightning”, самостоятелни изяви пред пълни клубове, са неизменна част от визитката на групата. Групата придоби известност и с факта, че постига успехите си използвайки оригиналните китари на James Hetfield и Kirk Hammet. Инструменти, които феновете нееднократно са виждали.

Събитието е 18+, вход 6 лева!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото