HAMMERFALL с нов албум през 2014г.

Преди две години HammerFaLL обявиха, че се оттеглят в заслужена почивка. Фронтменът  Joacim Cans сподели, че ще презаредят батериите и ще се завърнат по-живи от всякога с нов албум през 2014г. Очаква се да илезе през август 2014г., процесът по писане на песните вече е започнал. През юни ще излезе сингъл на дигитално и винилно издание.
„Трудно е да определиш посоката, в която вървиш, когато си посредата на нещо, но изглежда като смесица от всичко, което сме правили през годините. Свободното време ни даде перспектива за много неща и ще окаже влияние върху новия материал.“
Продуцент е отново Fredrik Nordström, познат ни от по-старите творби на шведите. За вокалите ще помага ко-продуцентът James Michael от SIXX: A.M. По артуърка отново ще работи Andreas Marschall, който е създал Хектор от кориците на албумите им.

Именно HammerFaLL e една от новообявените групи за следващото, двадесет и пето юбилейно издание на Wacken Open Air. Шоуто ще включва всички песни от първия албум, както и някои по-нови.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото