HALESTORM издават “ReAniMate 3”The CoVeRs eP”

halestorm image003Групата на Atlantic Records Halestorm обяви, че ще издаде третото си ЕР с кавъри. Продуцирано от Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Alice In Chains, Korn),   “ReAniMate 3: The CoVeRs eP” ще излезе на 6 януари!

“ReAniMate 3: The CoVeRs eP” вече е достъпен за предварително поръчване тук, а всеки, който заяви своето дигитално копие, ще получи незабавно първия сингъл “Still Of The Night”, който може да чуете тук.

Носителите на Grammy Halestorm споделиха, че вторият сингъл ще е тяхната версия на песента на Joan Jett & The Blackhearts “I Hate Myself For Loving You” и предварително поръчалите записа ще я получат на 30 декември.

„Радваме се да ви представим третото си ЕР с кавъри “ReAniMate 3”, каза вокалистката на групата Lzzy Hale. „В този запис се опитваме да ви накараме да прекрачите границите си. “ReAniMate 3” може би ще ви изненада с някои песни, които не сте очаквали да чуете от нас, и с такива, които винаги сте искали да чуете от нас. Горди сме, че имахме възможността да работим с Nick Raskulinecz, той наистина ни помогна да вдъхнем живот в тези парчета и да ги направим наши.”

“ReAniMate 3: The CoVeRs eP” е третата част на серия от ЕР-та, която започна през 2011 с “ReAniMate: The CoVeRs eP”, последвано от “ReAniMate 2: The CoVeRs eP” през 2013. И в трите записа Halestorm оставят разпознаваемия си почерк върху различни песни, превърнали се в класики с времето. В последната част, която очакваме да излезе, групата представя версии на песни на Whitesnake, Sophie B. Hawkins, Joan Jett & The Blackhearts, Twenty One Pilots, Soundgarden и Metallica.

За да ни подготвят за издаването на новия си запис и идните празници, миналата седмица Halestorm пуснаха кавър на “Mistress for Christmas” на AC/DC, който може да чуете тук.

“ReAniMate 3: The CoVeRs eP” следва третия студиен албум на групата “Into The Wild Life”, който дебютира в топ 5 на SoundScan/Billboard 200 малко след издаването си миналата година, а след това оглави Top Hard Rock Albums. В албума влизат хитовете “Apocalyptic” и “Amen”, които оглавиха рок класациите, както и задържалата се в топ 5 на Active Rock “I Am The Fire”.

Известни като едни от най-добрите хард рок изпълнителни на живо, Halestorm ще започнат 2017 с обширно турне в Австралия и Нова Зеландия, започвайки на Нова година с шоу в Christchurch, Нова Зеландия и продължавайки до средата на януари.

“ReAniMate 3: The CoVeRs eP” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. B iTunes записът може да бъде предварително поръчан на следния адрес.

Траклист:

  1. Still Of The Night (Whitesnake)
  2. Damn I Wish I Was Your Lover (Sophie B. Hawkins)
  3. I Hate Myself For Loving You (Joan Jett & The Blackhearts)
  4. Heathens (Twenty One Pilots)
  5. Fell On Black Days (Soundgarden)
  6. Ride The Lightning (Metallica)
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото