GWAR с кавър версия на PET SHOP BOYS

vulvatron

За трета поредна година владетелите на презряното човечество GWAR се завръщат на развлекателния интернет портал The A.V. Club за да вземат участие в рубриката A.V. Undercover, в която известни артисти изпълняват кавъри на други изпълнители.

Първият път GWAR се изгавриха с класическата композиция на KANSAS „Carry on Wayward Son“ и техният кавър стана номер едно за годината въз основа на гласуването на посетителите. Отпразнували победата, година по-късно те се завръщат на сайта за да защитят короната си, представяйки уникална интерпретация на „Get Out Of My Dreams, Get Into My Car“ Billy Ocean (Billy Ocean) и отново печелят първо място.

Сега отново можете да видите GWAR на The A.V. Club, с нови воини в състава си Blóthar и Vulvatron те чупят челюсти с класическото хип-хоп парче на PET SHOP BOYS, „West End Girls“. Композицията първо ще ви накара да се почешете в недоумение по глава, а след това да си покуфеете здраво.

Вицепрезидентът на A.V. Club, Josh Modell коментира завръщането на GWAR по следния начин:

„GWAR за пореден път влязоха в офиса на The A.V. Club без предупреждение и поискаха правата да изпълнят песента. Заплашиха да изядат децата ни и да изпият всичкия ни алкохол, а след това изпълниха заканата си…“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото