Шведските апокалиптични рокаджии ALFAHANNE, чиято способност да смесват Блек метъл, Класически рок, Готик и Пънк с добър стар Рок’н’рол са готови с новия си албум. Той носи заглавие „Atomvinter“ и ще бъде издаден на 4 октомври чрез Indie Recordings. Обложката и сет листът, в който са вградени двата нови сънгъла можете да видите по-долу.

ALFAHANNE-ATOMVINTER

Tracklist:
01 Atomvinter – Feat. Hoest
02 Lovers Against The World
03 Alla Mot Alla – Feat. Nag
04 A Place To Call Home (Ärla Boogie)
05 Sluten Cirkel
06 Sakna Mig Som Om Jag Var Död
07 The Heavy Burden
08 Himlen Kan Vänta
09 En Tight Knut

Предварителна поръчка на албума можете да направите от тук.

Първият сингъл от предстоящият албум „Atomvinter“ излезе на 22 август и по стара традиция, групата отново е обединила творчески сили с Hoest. Всички фотографии във видеото са на Images by Snaxx. Албумът е написан и продуциран от ALFAHANNE. Записан и миксиран в Spider Studio от Stefan Eriksson. Барабаните са записани в FU-studio от Stefan Eriksson. Вокалите на Hoest са записани в conclave и earshot studios от Bjørnar Erevik Nilsen. Мастеринга е на Stamos Koliousis. Обложката на Images by Snaxxx.

alfa-single-cover
Вторият сингъл е на песента „The Heavy Burden“. За нея групата споделя, че това е първата песен на английски, която ALFAHANNE правят за всичките си четири албума. „Alfahanne имат фенове по целия свят, които не разбират и дума от текстовете и как да бъдат част от най-голямата рок група днес. Нека го кажем така, това е „тежък товар…“

ALFAHANNE са:

Pehr Skjoldhammer – Fredrik Sööberg – Jimmy Wiberg – Niklas Åström – Stefan Eriksson

Официални ресурси:
Facebook:
Instagram: