Група ТДК издават „Успех“ на 23 декември

tdkСлед като финансираха албума си „Успех“ за 103 часа и събраха над 2000 евро повече от поставената цел – ТДК обявиха, че „Успех“ ще се появи на 23 Декември. Новината е придружена с откриване на визията към албума, както и с обявяването на първия концерт, на който той ще бъде изпълнен.

Албумът „Успех“ на група Наркомани съдържа в себе си 6 парчета с времетраене над 47 минути.

Той беше записан през септември месец в рамките на 13 дни в занемарено читалище, намиращо се в отдалечено българско село. Записът беше осъществен от Black Dolphin Productions съвместно със Jesse Gander от ванкувърското студио Rain City Recorders.
Албумът ще бъде издаден в 00:00 на 23 декември. В снимките по-долу ще можете и да видите как изглежда самият албум. Очаква се предварителната продажба на албума да започне скоро.
Концертът в подкрепа на „Успех“ ще се проведе на 01.02.2019 г. от 19:00 в Централен Военен Клуб, София. В него участие ще вземе и софийската група Feedbacker.
Билетите са в достъпни в мрежата на www.bilet.bg и са на цена от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и място.

Успех!

ТДК са българска банда, сформирана през 2012 г. От тогава насам стила на пловдивчани се променя осезаемо, преминавайки през alternative rock, new-wave, stoner rock, psychedelic rock, post-rock и post-metal. Първият си албум ТДК издават през 2017 г., което довежда до редица разпродадени концерти. Но това всъщност не значи нищо.
Албумът „Успех‘, който предстои да бъде издаден е плод на двугодишен безспирен труд и редица съпровождащи емоции.
Повече информация на следните линкове:

 

https://www.facebook.com/TurDomKean

https://vimeo.com/357428083

https://igg.me/at/uspeh

 

tdk - cover 2019

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото