johnbush

Както знаем, John Bush е вокалист на ANTHRAX през периода от 1992 до 2005 г. Той се присъединява към групата по покана на Scott Ian, за да запълни мястото след отстраняването на Joey Belladonna. Bush се съгласява и добавя алтернативен рок привкус към музиката на ANTHRAX. Заедно записват „Sound of White Noise“, Stomp 442″, Volume 8: The Threat Is Real“ и We’ve Come for You All“.

В момента Bush е вокалист на ARMOURED SAINT, групата, чийто фронтмен беше и преди ANTHRAX и която възроди заедно с Joey Vera през 1999 г.

В момента Bush твърди, че не получава полагащите му се компенсации за работата му с ANTHRAX и среща проблеми със счетоводителите.

Вокалистът коментира следното за подкаста на Jamey Jasta – Jasta’s Show :

„Mоже би не трябва да казвам това, но аз го казвам. Аз съм пял и съм записвал за ANTHRAX. Просто искам да ми се заплати за записите – направени и продадени. Аз съм супер горд с цялата музика, която направих за ANTHRAX. Досега не съм правил изявления, това беше трън в задника.“

John Bush се надява, че проблемът най-накрая ще бъде решен:

„В момента се занимаваме с това. Изясняваме нещата. Има нова счетоводна фирма и те изглежда се справят по-добре. Не че не ми е било платено, плащаха ми, просто не последователно и не регулярно. Всичко е наред. Ще изгладим нещата – надявам се. Всичко беше малко разочароващо. „