Група Amayah в търсене на соло китарист

Група Amayah започва търсенето на соло китарист още през юни месец 2014 година. Групата търси постоянен човек, който да стане част от семейството на Amayah. Желанието им е да е на разположение за правенето на авторска музика, записи и ходенето по концерти. Не звучи никак зле, нали?

Другото важно условие е да му допадат авторските неща на групата и начина, по който правят кавърите. Не търсят непременно виртуоз, те самите казват че не са такива, но трябва да може да се справя и с някои по-сложни неща.

Бандата предпочита човека да е на тяхната възраст или поне в близост около 25-35 г. Нямат строго стилови ограничения, правят това което им харесва. Имат метъл/фолклорни/класически/рок/поп влияния от групи като: Metallica, Queen, Nirvana, Whitesnake, Bon Jovi, Michael Jackson и много, много други.

За връзка с групата може да се свържете на адрес arjunah@abv.bg или на телефон 0887116667 – Христо.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото