Grind легендите CORPSE с концерт в София през март

Реюниъните на легендарни банди взеха да се случват все по-често и в ъндърграунда. Не че плевенската grind core група CORPSE някога се е разпадала официално, но е факт, че трайното й отсъствие след като изчезна през 1998-а, я извади от редиците на активните банди. И така чак до 2010-а, когато заби в София и Варна, за да празнува юбилей – 20 години от излизането на албума „Horrible Existence“. Затова появата й обратно на сцена трябва да се отбележи. Всъщност, последното оживление в лагера на CORPSE беше с шоуто им на Sea Of Black Festival през август миналата година.

Сега е време за нова атака – този път в София на 5 март, отново в компанията на верни стари приятели. BROTHERS IN BLOOD определено са такива. Събитието се очертава като тотален култ поради включването и на тази групаот старата школа на Плевен. Макар BIB да са представители на по-друг стил музика – hard core, не само приятелство и много изпит заедно алкохол свързва двете банди – те са делили и репетиционна през 90-те…

И къде без COPROSTASIS на едно такова шумно събиране на малки и големи почитатели на крайните течения в музиката? Като едни от любимците на съвременната сцена, „Копро мафията” също са поканени да свирят, пият, пеят и най-вече забавляват.

Бодрата смяна на родната сцена ще заяви присъствие и в лицето на „младите надежди” SCUM LINE („skate thrash/punk rippers”), където под неузнаваеми костюми и грим се крият двама заподозрени от Piranha.

Още по-яко ще ви стане като ви кажем и повода за насрочения през март концерт, а именно – CORPSE ще запишат и издадат нов албум!

Концертът ще се състои на 5 март в „B side” (или малката зала) на клуб Mixtape 5. Ще се влиза срещу 8 лева, а началото е 19:30 часа.

CORPSE

BROTHERS IN BLOOD

COPROSTASIS


  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото