GRIMAZE завършват турнето си „Да Живеем в Чистота“ с концерт в София

GRIMAZE завършват турнето си „Да Живеем в Чистота“ с концерт в София на 22.10 в The Stage, където ще свирят заедно с бандите PARANORMAL и DISTORTED REALITY. Входът ще е свободен с опция за дарение:

Турнето на GRIMAZE включва концерти и събития за почистване на отпадъци в 9 български града – Добрич, Бургас, Варна, Севлиево, Русе, Пловдив, Стара Загора, Плевен и София.

До този момент в почистванията на бандата са се включили над 140 човека, с които са събрали над 500 чувала или 35 000 литра отпадъци.

„Казват, че човек е това, което оставя след себе си. Макар че с бандата не изхвърляме отпадъци в природата, един ден решихме, че не можем просто да се разхождаме и да подминаваме целия този боклук навсякъде. И в този ден събрахме първите си няколко чувала отпадъци и чувството беше толкова яко, че ни стана навик. Лесно е човек да приспи собствената си съвест с нещо от сорта на “гадно е, но не е моя работа”, но е много по-ефективно да се вземе в ръце и да стане част от промяната, която иска да види в света“ – казват от GRIMAZE.

 

Почистването за град София ще бъде на 23.10 – неделя – на Копитото, Витоша от 14:00.
grimaze fbcover-mzct-sofia-02

  1. #1 написан от Human[T]erroR (преди 6 години)

    Браво на младежите.
    Ей го, може да са вегани, ама защо те и техните инициативи не са обект на подигравки. Защото, вместо да правят веган прайдове, са се заели с готини каузи, полезни за тях и за всички.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото